Константин се появи с „неверната“ си братчедка Лияна – видео

Благой Георгиев се превърна в пентаграм на тялото на Лияна

На 23 май (понеделник) на Иван и Андрей гостува най-големият купонджия в поп-фолка – Константин заедно с неговата братовчедка – певицата Лияна и дъщеричката й Дениз.

Благой Георгиев се превърна в пентаграм върху тялото на Лияна. В „Шоуто на Иван и Андрей” поп-фолк певицата показа татуировката си, посветена на бившия й любим, която тя е трансформирала в пентаграм. „Запечатах името му с много хубав знак – той е символ на много сила и носи щастие!” – сподели с усмивка изпълнителката на „Лошите момичета”.

Лияна коментира връзката си с футболиста с думите, че човек понякога прибързва с това дали наистина е влюбен или не. „Оставам с хубавите спомени, надявам се, че и той. Това, което аз направих, бе от любов!” – заяви певицата.

Сега Лияна е отново с бащата на дъщеря си Махмуд и й предстои сватба. „Винаги съм му казвала всичко. Моята честност е налудничава!” – сподели още Лияна.

„Любовта на Махмуд е много по-велика и достойна. Издигна ми се в очите, след като разбрах света около себе си. Аз живеех в много стерилна среда, въпреки че медиите афишираха колко развратен и разгулен живот съм водила!” – разказа поп-фолк дивата.

„Реших да се събера с Махмуд заради великодушието и разбирането. Той стана съпричастен към моя грях, той ме разбра в чувствата ми, което е неописуемо!” – откровена бе певицата.

„Мен ме е страх Махмуд да живее в България. По-добре е да живее в Турция заради неговата сигурност. Ако дойде тук, дори и да бъде оправдан, ме е страх от това, че в България всичко е един хаос и може да си останем без татко!” – заяви директно Лияна.

Константин представи най-новия си хит „Не барай” при Иван и Андрей

Константин и братовчедка му Лияна разказаха повече за отношенията си.

„Той ми е повече от братовчед, той ми е като брат!” – каза Лияна, като допълни, че когато били малки Коцето я тормозел „нежно”. „Нямаше директен тормоз, всичко изпълнявах доброволно!” – разказа певицата.

Константин е и човекът, който запознава Лияна с бащата на дъщеря й Махмуд, и затова признава, че му е било неприятно, когато е трябвало да крие за връзката й с Благой Георгиев.

Относно жените в живота на Константин, Лияна сподели, че той ги избира прецизно и не му трябват съвети.

„Винаги съм харесвала приятелките му, но най-много обичам жената до него, защото тя е един ангел!” – така Лияна изрази отношението си към съпругата на КоцетоНадя.

Още снимки:

Видео от гостуването:

Снимки: Явор Иванов