Константин Трендафилов – Папи Ханс в играта с Дани Петканов – гледай онлайн

„Всичко е точно“ в новия епизод на „В играта с Дани Петканов“

Авторът на култовата песен „Кекс“, Константин Трендафилов – Папи Ханс, гостува на водещия Дани Петканов

Писателят и рекламист Константин Трендафилов, който напоследък нашумя с песента си „Кекс“, гостува на Дани Петканов в новия епизод на шоуто „В играта с Дани Петканов“. Пред Дани той ще сподели, че въпреки написаните си книги, става известен с песента за „кекса“, защото за съжаление все по-малко хора четат.

В светско блиц интервю Дани успява да разговори своя гост, който разкрива, че приятелката му – изпълнителката Дара и една от участничките в музикалното шоу XFactor, в момента кара шофьорски курс и втората му песен е във финална фаза.

Какво друго разкри Константин Трендафилов или по-известен като Папи Ханс, научете във видеото.

Новото предизвикателство в изданието е играта „Мисли или пий“. Всеки трябва да отговори правилно на по 10 въпроса в рамките на пет секунди. Ако отговорът е грешен, трябва да изпие един шот.

Въпросите, подготвени от екипа на Дани Петканов, представляват микс от „къде, кога, какво“ и математическото състезание „Кенгуру“. От „Колко пръста имат общо три момичета, две баби, едно бебе и една змия“ до „Коя е столицата на Австралия?“. Въпреки че Константин се затруднява с въпросите, свързани със смятане, на повечето от останалите отговаря правилно.

Ще успее ли Дани Петканов да се представи достойно, кой ще е по-весел в края на състезанието и как се прави кекс, не пропускайте да видите само тук >