Концерт и полуфинал на X Factor

Полуфинал в X Factor – зрителите избират кои двама да напуснат шоуто

Финалът на X Factor – на 20-ти декември

Полуфиналът и двама изгонени – това предстои в музикално шоу №1 в света този петък. Само седмица преди големия финал на 20-ти декември двама от финалистите ще се разделят с победата. За първи път този петък журито няма да има решаващ глас – вотът ще бъде изцяло в ръцете на зрителите и те ще бъдат тези, които ще изберат двамата таланти, за които петък, 13-ти, ще се окаже наистина фатален.

Преди петъчния елиминационен лайф обаче, предстои концертът в четвъртък, 12 декември, когато финалистите ще се представят с две песни – една на английски и една на български. Жана, Ана-Мария, Нелина, Теодора и Наско ще чуем в изпълнения на Дони и Момчил, Поли Генова, Лили Иванова, Тони и Орлин Горанов, а сред английските заглавия са Listen на Бионсе, Bad Romance на Lady Gaga, Риана, Дженифър Лопес и Джъстин Бийбър. Специално за Наско сцената ще се превърне в баскетболно игрище, Теди ще бъде обградена не от танцьори, а от полицаи, а малък принц ще бъде част от изпълнението на Жана.

Тази седмица ще донесе на тримата финалисти и втора среща с техните фенове. Макар все още да не знаем имената им, тази събота, 14 декември, от 18.00 ч. в Сердика Център, тримата, които ще се изправят един срещу друг на големия финал, ще изненадат почитателите си със свой концерт.

X Factor – концерт, 12 декември, от 21.00 часа по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Полуфинал в X Factor – петък, 13 декември, 21.00 ч. по Нова ТВ

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,