Концерт на Лили Иванова на „Аполония“, билети по 40 лева

Лили Иванова на сцената на „Аполония“

За първи път в 30-годишната история на фестивала Лили Иванова ще пее от сцената на Амфитеатъра в Созопол

4-ти септември е датата, на която всички гости на Празници на изкуствата „Аполония“ и почитатели Лили Иванова ще могат да чуят някои от емблематичните песни на певицата. Tя ще се качи на сцената на Амфитеатър „Аполония“ за първи път в 30-годишната история на фестивала. Под съпровода на доказани музикални професионалисти, Лили Иванова ще придаде истински блясък на юбилея на най-големия културен фестивал в България.

Концертите на изпълнителката в Плевен, Русе, Дорич, Благоевград и Стара Загора, които бяха част от националното й турне, приключиха преди броени дни. Лили Ивановаи музикантите за пореден път показаха ненадминат стил и класа, които се превърнаха в повод за бурните овации и одобрението на публиката. Преди да продължи с втората част от турнето си, една от най-ярките фигури на българската музикална сцена, ще се срещне с публиката в Созопол, по време на програмата на „Аполония“.

Концертът ще включи eмблематични песни като „Реквием“, „Икар“, „Ела“, „Искам те“, „Рокля на цветя“, „Без правила“, „Щурче“ и много други. На сцената заедно с Лили Ивановаще се качат Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Веселин Веселинов – Еко (бас), Орлин Цветанов (цигулка) и Росен Ватев (ударни).

Билети за събитието вече се продават в мрежата на Eventim на цени от 40 до 60 лева.

 
По темата: