Концерт на MTV във Варна с Тайни Темпа, Горгон Сити, Стийв Аоки

Музикалната телевизия организира голям концерт на плажа във Варна, в който ще вземат участие световноизвестни изпълнители и някои от най-популярните български музиканти.

Вече са ясни първите имена, които ще се качат на сцената пред публиката в морската ни столица. Поли Генова е първата наша звезда, за която вече се знае, че е получила покана да участва в мащабния концерт.

От чуждестранните артисти засега са потвърдили участие номинираният за “Грами” диджей Стийв Аоки и Тайни Темпа. Тinie е притежателят на най-много първи места във Великобритания през това десетилетие. “Горгон Сити” също ще се включат в партито на музикалния канал. Автори на разбиващи хитове като Imagination и Ready For Your Love.

Четвъртото потвърдено участие на MTV Presents Varna Beach на 15 юли е R3WIRE & VARSKI. Тези невероятни диджеи имат световни изяви от Лондон до Хонг Конг, като следващата им спирка е България! През последните години са музикални куратори, домакини и посланици на новата клубна дивизия на MTV – CLUB MTV.

MTV Presents Varna Beach ще бъде на 15 юли и събитието ще бъде записано и излъчвано многократно в мрежата на музикалния канал по цял свят. Предстои да бъдат обявени и всички останали артисти, които ще пристигнат във Варна.

Билети можете да закупите на www.MTVvarna.bg – 31 март, 10 ч.

Частично по инфо на вестник 24 часа