Концерт на X Factor открива Коледа в мола

Първите коледни светлини ще заблестят в The Mall

Звезди от най-нашумялото напоследък музикално риалити, заедно с Мария Илиева и Любо от журито, ще направят шоу по повода

В петък, 15 ноември, малко след 19:30 часа, в The Mall ще бъдат запалени първите коледни светлини в София за тази година. Това ще постави началото на коледните празници и ще допринесе за създаването на празнична атмосфера възможно най-рано.

Запалването на светлините в The Mall ще бъде придружено от атрактивни изпълнения на звездите от най- нашумялото музикално риалити – Лолипоп, Георги, Пламен, Виктория, New Way, Влади и Алекс, Яница и Глория.

Изпълненията на самото звездно жури от риалитито Мария Илиева и Любо също ще огреят редом с коледните светлини. Шоуто ще започне още от 18:30 ч. и ще се състои на втория етаж на The Mall. Очаква се, както всяка година досега, на събитието да присъстват и много любители на забавленията от столицата.

В магията на коледната приказка ще бъде поставено началото и на благотворителната кампания на The Mall и SOS Детски селища, която носи името „За пълен с обич дом”. Инициативата предвижда The Mall да дари по 2 лв. за всяка регистрирана касова бележка на стойност над 50 лв. В нея ще се включат както търговския център, така и 78 от наемателите в него.

 
По темата: ,