Концерт на X Factor прогони клиенти на мол

Клиенти възмутени от силен шум, тарапана и затворени тоалетни

Изпълнителите от X Factor изгониха клиентите на един от най-големите софийски молове в съботната вечер, когато търговците очакват удар от продажбите преди Коледа. Талантите имаха там уреден концерт. Още с първите музикални тонове около сцената се насъбраха стотици тинейджър, които копнееха да чуят любимците си.

Това съпротивление от меломани обаче се оказа пагубно за оборота на магазините, пише „Всеки ден“. Шумът от концерта и виковете на тинейджърите, подкрепящи певците набързо изгониха хората, които искаха да пазаруват. Допълнителен фактор за това се оказа тълпата, която направи почти невъзможно прекосяването на коридорите.

На всичкото отгоре затвориха тоалетните на първия етаж, където беше концертът, вероятно за да се ползват като гримьорни, което стана причина за опашки в останалите санитарни помещения. Убийствените децибели направиха напълно невъзможно общуването с продавачите. Клиентите трябваше буквално да викат, за да обяснят какво искат.

Много от работещите в мола пък се оплакаха от главоболие и крайна изнервеност, след като повече от час в ушите им дънеше музика като на рок концерт. По-лесно беше за пазаруващите – те просто си тръгнаха, оставяйки в мола само феновете на X Factor, които така и не си купиха нищо.

Инфо: NaUho.BG

 
По темата: ,