Концерти в Гласът на България – гласувай онлайн по интернет!

Грандиозно лазерно светлинно шоу и 3D мапинг ще изненадат зрителите и участниците в първия концерт на живо в „Гласът на България” – в понеделник от 20:00 по bTV

На 8 април, от 20:00 по bTV започва първият голям концерт на живо в „Гласът на България”. В продължение на два часа зрителите и публиката в залата ще се насладят на невероятния талант и прекрасните изпълнения на 16 от кандидатите за желаната титла, по четирима от отборите на Вики Терзийска, Данчо Караджов, Преслава и Миро.

За първи път грандиозно лазерно светлинно шоу, 3D мапинг и пироефекти ще бъдат вплетени в драматургията на концерта и ще създадат неповторима динамика и уникалност на всяко едно от изпълненията. Как ще бъдат татуирани 5 метровите ръце на сцената и как ще се изградят отново само чрез специалните светлинни ефекти и 3D мапинга? –зрителите ще видят от 20:00 по bTV.

Всеки следващ концерт на живо ще предлага авангардно и съвременно шоу за зрителите чрез най-модерната техника за заснемане и вградени в декора камери, предлагащи нестандартни гледни точки. Известни български и международни гост звезди ще изненадват публиката и ще наблюдават възможностите на кандидатите за „Гласът на България”.

В последния етап на шоуто „концертите на живо” зрителите са главните, които ще определят кой продължава напред. Те ще могат да гласуват и подкрепят своите любимци, освен чрез SMS, и чрез сайта на предаването – glasatnabulgaria.bg. Резултатите ще се формират от сбора на SMS-ите и онлайн гласовете. Тази година, по време на концертите участниците ще трябва да се стараят да впечатлят не само публиката, но и треньорите си, защото в няколко от концертите именно треньорът ще бъде този, който ще има възможността да спаси един от участниците.

В понеделник, точно преди концерта ще бъде обявена и специалната награда, която bTV ще осигури за победителя в „Гласът на България”. Каква ще бъде тя и как ще се представят на сцената първите претенденти да я спечелят? – това, зрителите ще видят в понеделник, 8 април, от 20:00 по bTV.

Изпълненията на участниците може да чуете отново и по радио N-JOY. Ексклузивни интервюта и новини от шоуто, очаквайте всеки вторник и сряда на живо в ефира на радиото.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Данчо Караджов подготвя своите участници:

Вики Терзийска подготвя своите участници:

 
По темата: ,