Корнелия Нинова в Здравей, България с Ани Цолова и Виктор Николаев

В риалити сериала „София – Ден и Нощ“ леля Мария прави опит да се сдобри с Митко и го кани да отиде на пазар с нея за празника си. Той отклонява поканата, защото е зает. Стефания предлага услугите си и леля Мария приема, но с неохота. Пазаруването се превръща в кошмар за двете жени и след няколко скандала леля Мария заявява на Стефания, че я смята за лека жена, че се срамува от нея и не желае тя да присъства на рождения й ден.

Междувременно Марго пристига в София и се среща с Дани, за да разбере какво е състоянието на Стела. Тя опитва да изведе Стела на разходка, но плановете й са осуетени от пастора, който забранява на Стела да излиза с приятелката си.

Боби посещава дъщеря си в квартирата й, за да я убеди да размисли за кандидат-студентските изпити, но тя отказва. Цвети става свидетел на разговора и притеснена за приятелката си, разказва на Асен каква е ситуацията. Той се среща със Симона и е подготвя изненада за нея, свързана с кандидатстването, на която тя не може да откаже и обещава да се яви на изпита.

Гледай видео запис от епизод 252 онлайн или тук