Космосът и интересни премиери – гледай по JimJam през май

JimJam представя темата Космос през май!

След като детският телевизионен канал JimJam обнови визията си и разработи нови теми на заставките на канала, стартирайки с темата Джунгла, от 1 май JimJam ще зарадва малчуганите с темата Космос.

Основна част от освежаването на облика на канала е представянето на нова тема на всеки няколко месеца, за да се поддържа канала атрактивен и забавен за малките зрители.

Пригответе се за излитане с JimJam през май!

Премиера: Вижте морето (See the Sea)
Всеки ден през май, 6:20, 12:55, 17:55 и 23:50

Чудили ли сте се някога как рибата остава чиста? Или колко пипала има сепията? И защо рибата клоун е толкова смешна?

С тази поредица JimJam потапя зрителите в дълбините на океана, за да ги срещне с невероятните подводни създания и да ги запознае с изумителни факти за живота им.

Премиера: Джармис (Jarmies)
Всеки ден през май, 9:30 и 18:40

„Джармис” е анимационна поредица за деца до предучилищна възраст, която комбинира забавлението и откритията.

Създадени с помощта на университета в Лондон, „Джармис” са група звездички, които всяка сутрин, след като са блещукали на нощното небе, слизат да си играят в градината на Тим и Холи.

В поредицата са използвани и реални кадри, а Тим и Холи са истински деца. Те живеят и играят в къщата и градината и непрекъснато попадат във всякакъв вид забавни приключения. Тим и Холи не могат да виждат малките звездички, никое човешко същество не може, но Джармис обичат да наблюдават заниманията на Тим и Холи и да играят заедно с тях по собствен специален начин.

Лудориите на тези очарователни герои са абсолютно непредсказуеми, но градината осигурява безопасно място за игра с прекрасни предмети и посетители. Това е едно топло, светло и приятно кътче.

 
По темата: