„Костенурките Нинджа“ и филм за Барби по Супер 7

8 декември 2011, четвъртък
12:05 „Костенурките Нинджа”
Teenage Mutant Ninja Turtles
Анимация, екшън, Хонг Конг, САЩ, 2007
Режисьор: Кевин Монро

Гледай видео анонс онлайн

Някога сплотеното семейство на костенурките е изправено пред изпитания. След победата над злия нинджа Шрьодер, в семейството на костенурките цари разединение. Старият плъх Сплинтер, учител и наставник на нинджите, е обезпокоен от загадъчните събития, които се случват по улиците на Ню Йорк.
Бързо движещи се сенки, странно подреждане на звездите… Индустриалецът Макс Уинтър събира армия от древни чудовища. Защо? За да завладее света, естествено. Градът се нуждае от костенурките както никога досега, но къде са те? Леонардо е заминал на специално обучение и костенурките са загубени… Ще успеят ли да възстановят единството и дисциплината си навреме, за да се преборят със свръхестествения враг?

10 декември 2011, събота
08:30 „Барби: Ученичка в академия за принцеси”
Barbie: Princess Charm School
Анимация, САЩ, 2011

Гледай видео анонс онлайн

Когато Блеър е избрана да учи в академията за принцеси, тя дори не подозира, какво вълшебно приключение я очаква. В училището за принцеси има още 6 момичета. Три от тях са с не особено добър характер, а останалите три, въпреки царското си потекло не се държат както подобава на принцеси.

Във филма момичетата взимат уроци и научават да спазват етикет, да танцуват като принцеси, да поднасят чай по специален начин. Барби демонстрира естествените като за принцеса качества, въпреки че е сирак и че е допусната до специалното училище заради уменията си. Сега с нови приятели до себе си, тя ще научи как да се превърне в истинска принцеса.

Сега във всяко момиче живее принцеса!

 
По темата: