Коцето Калки не отрича да си е направил извънбрачно дете

Коцето Калки не отрече, че има незаконно дете

В студиото на Марк О’Селски в сряда вечерта Коцето Калки не отрече слуха, че съвсем наскоро е станал баща на дете, което обаче не е от съпругата му Жозефина.

„Не мога да говоря за личните си неща пред толкова хора и затова ще го запазя в тайна, която ще ти споделя след предаването.” – лаконично заяви певецът, като нито отрече, нито потвърди упорития слух, с което остави съмнения.

„Има два начина да се постигне дълъг и успешен брак като нашия. Единият е жената да държи мъжа си на много дълго въже, а другият е да му извади сърцето и да го постави в стъкленица.” – пошегува се Калки, чиято съпруга е кардиолог.

На 14 и 15 май Коцето заедно с „Медикус” ще вземат участие в първия национален кънтри фестивал на Националния хиподрум в Банкя. През лятото се очаква да излезе и филмът „Конан Варварина” с участието на Калки, където той играе ролята на главатар на престъпна банда. „Във филма направо няма да можете да ме познаете, защото героят ми е целият в белези и е много грозен.” – разказа пеещият зъболекар и актьор и допълни, че напоследък са му предложили вече няколко роли на лошото момче.

В сряда вечер в студиото на предаването „На инат” дойдоха и група „Мастило”, които подкрепиха българската музика в кампанията на Марк О’Селски. Те изпълниха последния си хит „До края”, чийто клип тръгва по телевизиите още от следващата седмица. Вики и Десо призоваха зрителите да стискат палци на Поли Генова за Евровизия и смело пожелаха на нашето момиче да стигне до края, завоювайки първото място в конкурса.

Видео от предаването:

 
По темата: ,