Кой би предположил?! Стефан Данаилов оживява в „Стъклен дом“!

„Стъклен дом“: Димитър Касабов се завърна

Истински фурор сред феновете на сериала „Стъклен дом“ по bTV предизвика „завръщането“ на героя на Стефан Данаилов – Димитър Касабов. Актьорът повдигна част от завесата около мистериозното си завръщане във филма специално за зрителите на телевизията.

Изненадващо за всички зрители, героят на Стефан Данаилов беше „убит“ още в първия епизод.

„Един от основните въпроси беше „Какво става бе, няма ли да се върнеш на екрана? Ние заради тебе гледаме!“ А,бе, викам, спокойно – може да се случи”, сподели Данаилов.
„Аз даже съм се шегувал, че може да има брат близнак и да се яви братът близнак. Истина е, че голяма част от зрителите не вярваха, че ще се ангажирам с роля, която от 15-тата или 25-тата минута от сериала ще свърши“, допълни той.

Повече въпроси повдигна петият епизод на „Стъклен дом„. Изненадващо за всички зрители сценаристите „съживиха“ Димитър Касабов.

„След като го съживиха, не вярвам, че в края на първия полусезон, той ще получи инфаркт и ще се гътне. Или ще получи мозъчен кръвоизлив. На мен ми е интересно какво ще се случи, когато той се върне в България. За тези, които не знаят – той е в чужбина, в Лондон”, заяви още актьорът.

Ламбо казва, че не знае какво точно ще се случи в сериала. Но загатва, че предстоят доста пикантни моменти!

„При факта, че един син ще посегне върху съпругата ми, при жив съпруг, ще стане много интересно“, каза Данаилов.

Стефан Данаилов пред bTV:

 
По темата: