Кой блъсна Елена в „Стъклен дом“? Очаквайте!

Ставрев отново на шефския пост – понеделник вечерта в „Стъклен дом: Изкушението” по bTV

Ще оцелее ли Елена след катастрофата, ще стане ясно в новия епизод на „Стъклен дом: Изкушението” от 20:00 часа по bTV. Нещастен случай ли е инцидентът с нея или е провокиран от някой от зложелателите й – кметът Виктор Сарафов или общият враг Тома? В търсене на истината отново ще се впусне агент Колев, който съвсем скоро ще стигне до интересни разкрития. Зрителите ще разберат и кой от съдружниците вече е взел категоричното решение да продаде акциите си.

Албена става причина за поредния скандал между Боряна и Камен и без да иска научава как е попаднала в Италия. Силно объркана и наранена, тя трябва да реши дали да даде прошка на единствените си близки хора или завинаги да им обърне гръб. Предстои нова среща между Албена и Чарли, докъде ще доведе тя, ще стане ясно в епизода.

В дома на Ставреви има повод за празнуване – след разкриването на двойната игра на Благой, Ставрев е  новият шеф на охраната на мол “Витоша”. Светът на Алекс е рухнал тотално. Тя търси спасение от самотата и самосъжалението и това я отвежда в неподходяща компания. Един човек ще се окаже на точното  място в точния момент и ще спаси младото момиче от срама и падението. Кой е той – понеделник вечер в “Стъклен дом: Изкушението”, от 20:00 часа, само по bTV.

Видео анонс:

 
По темата: