Кой друг, ако не те! Красавици от PRO.BG станаха Мис „ТВ Чар“

Валентина Войкова и Лиляна Боянова са носителките на титлата Мис „ТВ чар” за 2009

Организаторите на „Мъж на годината” за първи път отличиха с приза две дами

За първи път в 13-годишната история на „Мъж на годината” и приза „Мис ТВ Чар”, две водещи са обявени за най-чаровни в българския ефир. Това са Валентина Войкова и Лиляна Боянова – водещи на новинарските емисии на PRO.BG, съответно в 18:45ч. и в 21:45ч.

За Валентина отличието е доказателство за факта, че НОВИНИТЕ на PRO.BG наистина са успешен продукт, зад които стои чудесен екип. „Посвещавам наградата на колегите от нюзрума за общия ни чар„, каза Войкова при получаване на отличието. За Лили наградата „Мис ТВ Чар” е първата, даваща оценка на работата й.

Мотивите за прецедента, изпълнителният директор на Дарик радио Радосвет Радев обясни така: „Точно тази награда не смятам, че може да бъде оспорена, защото двете дами я печелят всеки ден пред аудиторията на PRO.BG”.

Зрителите са предизвикани от новото, а новото в ефира са НОВИНИТЕ на PRO.BG, това сподели г-н Радев от позицията си на един от най-уважаваните експерти в сферата. Той дори се пошегува, че са избързали да изберат тази година най-доброто, защото може да настъпи криза в медийните среди.

Както PRO.BG съобщи снощи първа в пряко включване от церемонията в „Модерен театър”, носителят на приза „Мъж на годината” е Димитър Бербатов. Негови подгласници останаха вътрешният министър Цветан Цветанов и световният шампион по бокс Детелин Далаклиев.

Отличието „Завръщане на годината” получи рок певицата Милена Славова, а „Специалната награда на Дарик” бе присъдена на Валери Петров за цялостния му принос в живота на всеки един от нас.

Това, което остана скрито за зрителите, разговорите и настроенията извън сцената, както и цялата церемония ще бъде излъчено по PRO.BG на 26.12.2009г. от 13ч.

 
По темата: ,