Кой е Джино Бианкалана от ВИП Брадър – интересни факти

Джино купонясвал с Парис Хилтън

Джино Бианкалана безапелационно е човекът, събрал най-много симпатизанти в социалните мрежи. При това е единственият, който не е ВИП и откровено си го признава. Но е супер земен, държи се нормално, не интригантства, гледа да помогне на всеки и е добре възпитан. Във Фейсбук се разгоряха спорове кое е това момче от Чикаго, наистина ли е богат и дали е „тираджия“. Най-точен отговор на тези въпроса даде Краси Куртев, който живее в Щатите от години и е близък на семейството на Джино. Ето какво разказа той пред „Шоу“:

Джино е роден в София като Гино Ташев. Семейството е в Америка от 18 години. Има по-голям брат – Боби. От малък Джино е леко ексцентричен, отличава се, различен е от масата.

Семейството е патриархално – от стария тип, каквито вече почти няма. В момента Ташеви имат компания за транспортни превози и печелят от рентиерство. Притежават сгради и ги отдават под наем. И той, и брат му са преминали през всяко едно стъпало на бизнеса, докато успеят да се отделят и да станат самостоятелни. В момента този е един от печелившите бизнеси в Америка, защото там разстоянията са много големи и нишата е изключително яко подплатена с много добри финансови предложения.

Джино не пропуска да купонясва в нощния живот не само в Чикаго, но и в Ню Йорк и Лос Анджелис. Баровският му стил първоначално смущава хората, особено когато го видят супермодно облечен, яхнал мощен мотор, скъпа кола, с красиви жени наоколо. Но Джино е едно изключително нормално момче, запазило българските си корени – трудолюбив, милосърден към всички. Така че както в петък и събота може да го видиш да купонясва с Бруно Марс или с Парис Хилтън, на другия ден ти се обажда и ти вика, типично по нашенски: „Брат, искаш ли да хапнем в механата български кебапчета?“.

Връзката му с Джена започна в Америка по време на нейно участие там преди 2-3 години и се разгърна във времето, но разстоянието и личните ангажименти на двамата бяха сред основните причини тя да се прекрати преди 10 месеца. Той й подари дори пръстен за 48 000 долара (имаме сертификати за каратите на диамантите), купи и къща. Но след раздялата я продаде и се премести в собствен апартамент в един от тузарските квартали на Чикаго. Като негов мениджър успях да уговоря с продуцентите на „Вип брадър“ доста атрактивен хонорар за Джино, както и много добри условия за пребиваването му в Къщата. Нито парите, нито добрите условия имат чак такова голямо значение за него. Не мисля, че вече е от значение дали Джена ще го гледа или не. Влезе от ексцентричност, както стана и с името, взето от бившата му жена италианка, и може би от една вътрешна потребност, от която е бил лишен – да бъде познат в родината си. Това някои го тълкуват като вид суета, но няма българин, който се е реализирал навън, да не иска това да се знае в родината му.

Инфо: Агенция Стандарт нюз