Кой каза, че Нед е тъп?! Отваря САМ въпрос за 50 000 лева!

Нед – поддръжка на Ники Кънчев в „Стани богат”

Забавният танцьор ще впечатли с добри познания утре вечер

Танцьорът, който украси голото си тяло с апетитно суши и плодови резенчета, ще изпробва силата на мисълта в „Стани богат”. Известен с неприлично си поведение и хулигански чар, Нед ще избере да се състезава сам, за да опровергае всеобщото схващане, че е „тъп”.

Той ще оприличи участието си във VIP Dance като „последен медиен влак” и ще изрази недоволството си, че е единственият танцьор, който качва килограми, вместо да сваля. Оказва се, че от началото на предаването до момента Нед е прибавил към теглото си 6 килограма.

Той ще имровизира с танците и в „Стани богат” в опит да направи поддръжка на водещия. Ники Кънчев, разбира се, няма да му остане длъжен и ще рискува също да подържи стърчащия екс брадър.

Забавният танцьор ще отговаря на въпроси от област физика, музика, литература, изкуство и география. Някои от питанията, които Ники Кънчев ще отправи към Нед, са: „На колко милилитра течност е равна готварската мярка „супена лъжица” според приетата система?”, „Музиката на кой композитор е избрана от НАСА като тема за мисията й до Марс от 2001 г.?” и „На кой римски комедиограф и поет принадлежи фразата: „Човек съм и нищо човешко не ми е чуждо?”.

Актьорът Силвестър Силвестъров, по-популярен като Зюмбюл от „Братя Мангасариян”, ще се включи в играта като жокер „Обади се на приятел”. Във вторник вечер точно в 22:00 часа по Нова телевизия Найден ще щурмува въпрос за 50 000 лева.