Кой кой е в Апартамент 404 – сериал на VBOX7

През шпионката на „Апартамент 404” – кои са главните герои в новия уеб сериал?

Продуцентите от 7Talents предлагат ексклузивен поглед „през шпионката” на „Апартамент 404”, само седмица преди премиерата на най-новия уеб комедиен сериал на 11 октомври във Vbox7.com. В главната роля в сериала ще видим един от любимите репортери на „Господари на ефира“ Боби Касиков. Талантливият варненец ще се превъплъти във вечния студент Велко – най-комичния и забавен образ в сериала, майстор на жонгльорството с думи и ситуации. Зад харизматичната му аура обаче всъщност се крие патологичен мързел и комична немарливост.

От 11 октомври в сериала ще видим специално дамско присъствие, в лицето на красивата Лили. Зад нейния образ стои актрисата и кино влогър Андреа Влъчкова, автор на канала „Дръж ми пуканките“ във Vbox7.com. Леко разсеяна и екстравагантна, нейната героиня е талантлива художничка, първокурсничка в Художествената академия. В „Апартамент 404” обаче се оказва, че романтичната й натура никога не се е сблъсквала със стихия, подобна на Велковия битовизъм.

В кръга от мечтатели в „Апартамент 404” е и 19-годишният Антон – на пръв поглед обикновено градско момче, красив и уравновесен, но леко притеснителен, що се касае до срещите с момичета. Антон харесва Лили, която също има чувства към него, но и двамата романтици трудно се решават да направят първата крачка. В ролята на Антон влиза младият актьор Галин Найденов. Въпреки, че е само на 22 години, вече е участвал в късометражния филм „Любовна холограма“, както и в продукцията „6 и едно наум“, която предстои да излезе на екраните.

Основен партньор на Антон в сериала е съквартирантът му Стоян – пълен негов антипод. Дребнав и дори на моменти параноичен, подозрителен към всичко и към всички, той често сам страда от собствения си характер. Мечтата на живота му е да намери отнякъде няколко хиляди лева. В ролята на Стоян се превъплъщава 27-годишният Стоил Стоянов, млад актьор, който се изявява предимно на театралната сцена.

Какво събира тези четирима харизматични герои на едно място и кой ще се опита да ги раздели? Хазайката Паскалева е единствената, която остава невъзмутима – каквото и да се случва в „Апартамент 404”. Тя е изискана и заможна дама, която прибира наемите от няколко апартамента. Своето чаровно излъчване Паскалева дължи на талантливата актриса Латинка Петрова, която внася особено колорит в образа. Какво още ще се случва зад стените на „Апартамент 404”, ще успее ли любовта между Лили и Антон и каква комедия от грешки са сътворили 7Talents, ще гледаме от 11 октомври, всеки вторник в 14:00 часа във Vbox7.com. Всеки петък в 17:00 часа пък в специални влог видеа героите ще представят себе си, ще разсъждават над комичната страна на живота или пък ще забавляват онлайн потребителите със специално създадени скечове.

Снимки от сериала –