Кой се почерпи, преди да пее за БГ Радио? Гледай по CITY TV

За 24 май – българските хитове по CITY TV

По случай 24 май – Деня на българската просвета и култура CITY TV посвещава дългия, празничен четиридневен уикенд на българската музика!

Още в събота и неделя – на 21 и 22 май, зрителите на музикалната телевизия ще могат да направят любопитна видео ретроспекция на най-популярните видеоклипове на любимите си български изпълнители от последното десетилетие. Сред тях са най-добрите клипове на Мария Илиева, Руши Видинлиев, Графа, Каризма, Ъпсурт, Нина Николина и още много!

На 23 май в 17 часа и на 24 май в 12 часа стартира Българският ТОП 10 – класация на най-големите български хитове от последните 10 години. В паузите между песните, състезаващите се за първото място, зрителите на CITY TV ще могат да видят ексклузивни кадри зад сцената на мега концерта на БГ РАДИО След 10 години, който се проведе на 1 май на пл. Ал. Батенберг в София пред повече от 20 000 души.

Какво остана скрито обаче, ще могат да видят само зрителите на CITY TV. Не пропускайте интересни кадри от саундчека и кой хванахме в крачка с чашка зад сцената, кой се уплаши от феноменалната заря в края на концерта След 10 години и кой се просълзи от реакцията на публиката… И още интервюта и любопитни моменти – само по CITY TV.

Музикалната телевизия ще излъчи юбилейния концерт в навечерието на празника – на 24 май от 8 вечерта.

Анонс за предаването:

 
По темата: ,