„Кой сега е No 1“ на Соня Немска – премиера от „Планета“ + текст

Соня Немска показа “Кой сега е No 1”

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ldQuuI4hdqM

В навечерието на Коледните празници Соня Немска направи своя подарък за многобройните си почитатели.

В официалния канал на телевизия “Планета” в Youtube, PlanetaOfficial, вече може да гледате най-новия й проект, озаглавен “Кой сега е No 1”. Това е второ парче, за създаването на което Соня Немска се довери на хитмейкъра Оцко и поетесата Мариета Ангелова, създатели на “Правена съм за ръцете ти”.

“Това е песен за победителите във всички сфери на живота, песен, с която хората да се поздравяват след успехите си”, твърди Немска.

Певицата споделя, че това е песен, за която отдавна е мечтала и най-мащабният видеоклип в кариерата й досега, в който участват над 100 души масовка.

За място на снимките екипът, под режисурата на Людмил Иларионов – Люси, избра площад “20-ти април” в родния град на Соня – Панагюрище.

Освен нея, специално участие в клипа взема и мажоретен състав към СОУ “Нешо Бончев” с ръководител Мария Бензарова, в който танцува и дъщерята на обичаната изпълнителка,

Рая. Разнообразните кадри се допълват и от участието на двойка народни танцьори, футболен клуб “Оборище” и много пироефекти.

Специално място във видеото е отредено и на много спортни звезди на България – автомобилният състезател Любен Каменов, ММА бойците Красимир Младенов и Костадин Табаков, самбистите Иван Нетов, Георги Шишков и Мария Оряшкова, както и боксьорът Детелин Далаклиев.

Минути след премиерата на “Кой сега е No 1” се появиха и първите отзиви на феновете, които поздравяват Соня Немска за този проект.

“Струваше си чакането, песента е страхотна! Соня тази година работи много добре, адмирации! Клипът също е много силен”. “Браво, Соня, всички имаме нужда да повярваме в себе си точно тук и сега, както се пее в този хит!”, “Страхотна песен и клип!”.

По всичко личи, че “Кой сега е No 1” ще се превърне в любима песен на почитателите на Соня Немска и ще се нареди сред златните й хитове.

Соня Немска – Кой сега е номер 1 – текст:

Този поздрав е за тебе, за героя на деня!
Конкуренцията просто като нищо я отвя!
Грабна тежката награда и доказа в този ден
ти за победител си роден!

Ти можеш пак, ти знаеш как!
Победата ти е в кръвта!
Видя се – кой сега, кой сега, кой е номер 1..

Беше трудно, беше тежко, но се бори и успя!
А успелите и смелите обича ги света!
Продължавай, побеждавай, покорявай ден по ден!
Ти за победител си роден!

Ти можеш пак, ти знаеш как!
Победата ти е в кръвта!
Видя се – кой сега, кой сега, кой е номер 1..

Българи щом сме, все сме юнаци!
Най-издръжливи, най-талантливи!
Българи щом сме, все сме юнаци!
Не може нищо да ни спре!

По инфо на Planeta.TV

 
По темата: