Кой ще оживее в здравната реформа? Гледай в „Отпечатъци“

Пациентските организации срещу лекарствената политика на държавата – в “Отпечатъци”, 28 февруари, неделя, 10,30 часа, bTV

Председателят на учредената наскоро Национална пациентска организация д-р Станимир Хасърджиев ще гостува в „Отпечатъци” по bTV тази неделя, 28 февруари, от 10.30 часа.

Поводът е бурното недоволство на пациентите след решението на институциите, отговорни за лекарствената политика, да се намалят от 1 март драстично парите, които държавата доплаща за терапия на болестта на Паркинсон, остеопороза и глаукома. Освен д-р Хасърджиев мнения ще изразят и председателите на пациентските организации на болните от Паркинсон и остеопороза.

Гости на Мира Баджева във втората част на предаването са социологът Живко Георгиев и културологът Ивайло Дичев. Те ще коментират актуалните събития от последните седмици – политическото “възкресяване” на самоубийството на Ахмед Емин (шефа на кабинета на Ахмед Доган), словесните престрелки между МВР-шефа Цветан Цветанов и българските съдии, устремното обедняване на населението заради кризата и зигзагообразния ход на реформите, предприети от правителството.

 
По темата: