„Кой видял – видял“ на Джина Стоева и Емануела – весело видео

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=zbfAxD6rlLk

Въпреки че след участието си в „Къртицата“ Емануела смяташе да се откаже от своята поп-фолк кариера, „имаме новина“. И тя е – точно обратното. Преди седмица палавата певица представи нов албум, а сега показва забавен дует с колежката от Ара Мюзик – Джина Стоева.

„Кой видял – видял“ е името на новия хит. Видеото не е от най-скъпите, но е весело и приятно. Същото в пълна степен се отнася и за музиката – такова мнение преобладава в интернет.

Музиката и аранжиментът са дело на Мартин Биолчев, текст – Росен Димитров. Клипът е реализиран от Front Line Cinema и вече носи усмивка на всеки, който го изгледа.

Официална пиар информация: Емануела счупи пръста на Джина Стоева

Бинтовани пръсти и хвърляне на брачни халки  – това са само малка част от колоритните сцени, на които станаха свидетели почиващите в Слънчев бряг. Плажуващите на Южното ни Черноморие наблюдаваха с небивал интерес разигралия се пред очите им сериал с шеговит сюжет. Главните роли в него бяха поверени на…… Емануела и Джина Стоева.

Не, не става въпрос за мащабна холивудска продукция, въпреки че двете звезди на „Ара мюзик” показват завидна актьорска игра, а за най-новото им видео „Кой видял – видял”.

„Режисьорският екип на Front Line Cinema даде идеята да разиграем хумористична сценка ала латиноамериканска сага, но правена в България. С Еми  тъкмо паркираме колата пред едно яхтено пристанище, когато виждаме покрай нас да минава страхотен мъж” – разказва Джина Стоева.

„Толкова е готин, че замисляме план как да го оплетем в мрежите си. Обаче се натъкваме на проблем – Джина има халка на пръста, която трябва да се скрие и аз се заемам с тази задача” – разбулва пъкления план Емануела.

Мачото, заради когото двете певици за малко да се хванат за косите, е стар приятел на изпълнителката на „Писано ни е”, който с удоволствие приел две изключително сексапилни и популярни жени да спорят за сърцето му.

Освен, че ни пренасят в меката на латиносериалите,  Емануела и Джина Стоева са помислили и за мъжката аудитория. В „Кой видял – видял” звездите на „Ара мюзик”  влизат в и образа на красиви амазонки, облечени в оскъдни бански костюми, които подчертават още повече завидните им женски форми.

Всъщност инициативата за общия проект дошла от Емануела, която от дълго време обмисляла женски дует.

„Нямаше как да не я поканя Джина. С нея вече официално сме съседки. Майсторите на апартамента ми постоянно я тормозят и реших малко да я умилостивя” – споделя с присъщото си чувство за хумор Емануела, която разказва, че се възхищава на професионализма на дуетната си половинка.

В „Кой видял – видял”, дело на текстописеца Росен Димитров и композитора Мартин Биолчев, двете певици заявяват на всеослушание, че ще продължават да бъдат себе си и именно това е съветът им към всички: „Кой видял – видял, много важно. Кой разбрал – разбрал, да приказва”.

 
По темата: ,