Кой врътка по-добре – гюбекчията на „България търси талант“ или Малина?!

Йордан Илиев показа как го врътка по-добре и от отракана фолк дива

Как се прави огнено и неповторимо шоу показа за пореден път Малина на едно участията си в Пловдив.

С повече от час и половина нон-стоп танци и купон певицата доказа за пореден път защо е наричана Огнената звезда на поп-фолка.

Освен с актуалния си хит „Всякакви мъже”, който бе пожелан от публиката три пъти, градуса поддържаха и вечните „Страст” и „Нека да не знам”.

Дуетните „Мой” и „Най-красивата” бяха посрещнати не само с буйни танци, но и с огромно желание на хората да се изяват като липстващите дуетни половинки на Малина.

Атракцията на вечерта бе импровизиран танцов дуел на сцената на заведението между изпълнителката и финалиста от „България търси талант” Йордан Илиев.

Общото им изпълнения на дансинга накара всеки посетител да скочи на крака и да комбинира между бурни овации и снимане с апарати на ефектното изпълнение.
В момента Малина е в трескава подготовка за новата си песен, която е по музика и аранжимент на доказания автор на хитовете тази година Цветан Спасов.

Динамичното и танцувално парче без съмнение ще стане поредното огнено бижу в горещата програма, която само Малина може да представи.

Самата изпълнителка предпочита да не се обвързва с дати за неговото излизане, докато всичката работа не е приключена, но се надавя почитателите да могат да чуят песента най-много до месец.

Инфо: NovFolk.BG

Припомни си кръшните чупки на Йордан от БТТ: