Коя да стане Мис Варна 2010 – избери си от горещите снимки!

Момичетата се подготвят и снимат, снимат… на яхтата, в мола, във фитнеса, сред сирачета… просто вижте!

Мис Варна на яхтата:

mis_varna_qhta

За шеста поредна година Агенция VIP Fashion Group организира най-престижния конкурс за красота в региона – Мис Варна`2010, който ще се проведе на 26 август в Гранд Хотел Варна.

Мис Варна във фитнеса:

mis_varna_fitnes

След тежък и оспорван кастинг до конкурса Мис Варна 2010 бяха допуснати 24 красавици.  От една седмица претендентките за титлата са настанени в Гранд хотел Варна, където натоварената им програма включва ежедневни репетиции, фитнес програми, фотосесии,  благотворителност, както и традиционната Вечер на талантите.

Мис Варна е благотворителна:

mis_varna_blagotvoritelnost

Водещ на спектакъла тази година ще бъде Орлин Павлов, а в артистичната част ще се включат балет „Арт Денс” и струнен квартет „Мистик”.

Мис Варна е и в мола:

mis_varna_v_malla

Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса  също са специално изработени за участничките в него. Банските костюми с марка REBEKA са осигурени от верига магазини Sentiment, а в заключителния трети тур претендентките за титлата ще се представят с бутиковите тоалети на Булченска къща Холидей.

Вечер на талантите:

vecher_na_talantite_miss_varna

Зрителите и гостите на  МИС ВАРНА`2010 ще се насладят на  уникално светлинно шоу и ефектна водна сцена, разположена върху самия басейн, а собственичката на VIP Fashion Group – Мира Матеева и екипът й обещават, въпреки кризата, МИС ВАРНА`2010 отново успешно да конкурира световните конкурси за красота по професионализъм и пищност.

На събитието ще присъстват над 800 гости-представители на политическия, бизнес и моден елит на България. Освен титлата  Мис Варна`2010 ще бъде излъчена МИС ИНТЕРНЕТ Варна 2010. Гласуването за нея вече започна на www.missvarna.com.

Наградният фонд за  МИС ВАРНА 2010 година е на стойност 30 000 лв., а победителката в него ще получи корона от бяло злато и камъни Сваровски, изработени от Алтънбаш.

 
По темата: ,