Коя е звездата на The Voice? Спечели ваканция в Барселона!

Период: от 6 март (9:00 часа) до 2 април (24:00 часа)

Поводът: На 10 ноември 2016 г. най-гледаната музикална телевизия – The Voice стана на 10 години. Сега през април най-слушаното младежко радио в България – радио The Voice, на свой ред ще отбележи 10 години в ефира.

Наградата: Юбилеят e страхотен повод за екипа да подари незабравимо приключение на един от най-големите фенове, както и на негов приятел: тридневно пътуване до Барселона това лято, с осигурени самолетни билети, нощувки в хотел и две покани за концерта на една от световните суперзвезди.

Играта: Задачата този път ще бъде да кажете коя е търсената суперзвезда. Срокът за чудене е до рождения ден на радиото – 2 април. Дотогава ще има много подсказки. Пуснете си още сега радио The Voice или си включете The Voice TV, където водещите ще подсказват всеки ден.

И ако в един миг ви проблесне коя е суперзвездата на The Voice, върнете се на сайта на The Voice и попълнете формата за участие. После ще си стискате палци по време на тегленето на печелившия. То ще се случи в присъствието на нотариус на 3 април малко след 10 часа.

Всички участници трябва да са пълнолетни, но ако още нямате 18 години, помолете родителите си да участват вместо вас, за да пътувате с тях до Барселона.

В поле „Коментар“ напишете името на предполагаемата звезда, за чийто концерт медията раздава билети. Успех!

Линк за участие

 
По темата: , ,