Коя ВИП персона има най-красив естествен бюст? Гласувай!

Започна гласуването за най-красив естествен VIP бюст – включи се и ти!

Изключително елегантна и вталена до неузнавамост, Преслава взриви снощи столичния клуб „Версай”. Издокарана с черен кожен клин, туника с марка „Пиер Балмен” от новата есенна колекция на световноизвестния дизайнер, и неизменните си напоследък очила, фолкзвездата зареди хитовете от новия си албум „Пази се от приятелки”.

Голяма част от барманките се бяха дегизирали с подобни аксесоари. Преси не пропусна и любимото си парче на Милко Калайджиев „За да те забравя”, което също е включила в репертоара си. Това пък разби на пух и прах слуховете, че с мустакатия свинленградчанин са в обтегнати отношения. За най-големите си фенове в заведението певицата раздаде няколко диска от последния си албум и сподели, че в момента е обсебена изцяло от работата си и няма време за любовни забежки.

Междувременно тя бе номинирана от свои фенове във ВИП- категорията за най-красив естествен бюст. Изходът от гласуването ще стане ясен на 13 ноември, петък в клуб „Версай”, когато ще се проведе самият конкурс, организиран от заведението и агенция „Скарабей”. Всеки може да посочи коя според него е вип дамата с най-красив естествен бюст, независимо от сферата, в която тя се изявява, на електронен адрес: prversai@abv.bg

 
По темата: