Койна Русева – строга майка на три деца

Койна Русева гостува на Мария Андонова

В сряда „Денят отблизо” ще представи една истинска царица от долината на розите. През юни тази година, 23- годишната Ваня Пенева, родена в Казанлък, сбъдна своята мечта и спечели конкурса „Мис България 2011”, а наскоро спечели и първо място в онлайн гласуването между претендентките за „Мис Свят”. Високата 174 см чаровна брюнетка следва Българска филология в Софийския университет „Свети Климент Охридски”, но наред с това мечтае да се посвети на журналистиката. Ваня ще разкрие пред зрителите тайната на добрата фигура, ще разкаже за семейството си и дали ú тежи короната, за новите си задължения и старите любими хобита. Според нея, за да бъдеш символ на страната си, трябва да бъдеш добър човек, с отворено сърце и винаги да подкрепяш добрите идеи и каузи, които помагат на хората и на всички нас.

Гледай видео запис от предаването онлайн

В четвъртък зрителите ще видят жена, която трудно може да бъде описана. Не харесва напудрени фрази, възпитава три деца и обича да се смее. Уникалната българска актриса от класа на Крикор Азарян е играла куп роли и в киното и в театъра, но казва, че театърът е нейното призвание. Омъжвала се е два пъти и то за един и същи господин. Една жена с дъх на морска сол, много организирана и ентусиазирана, една строга майка, която би дала всичко за семейството си – Койна Русева! Много интересен факт е, че и трите ú деца започват с буквата К – Калина, Константин и Калоян. Койна и Румен обичат да казват, че не възпитават децата си, а само ги насочват. Съчетава работата и семейството прекрасно и почти нищо не може да я хване неподготвена.

Демонстрациите в студиото през седмицата са посветени на различните видове чай и начините за неговото приготвяне. Поредицата „Красиви за празниците” от понеделник до четвъртък представя д-р Мадлен Кокева, дерматолог и специалист по естетична хирургия. Тя ще разкаже за новите методи и технологии за подобряване на външния вид и новостите в естетичната медицина.

Гледай видео запис от предаването онлайн

„Денят отблизо с Мария” от понеделник до четвъртък, 11:00 часа!

 
По темата: