Козичка гостува на Станция Нова – дали ще засенчи Андреа? :)

Шоуто ще започне „мощно” с Димитър Ковачев – Фънки и Иван Несторов – Амебата, а денят ще завърши Нана и нейните НЛО-та!

„Жалки ли са мъжете, които помагат в домакинската работа?” е темата на „Сблъсък” тази събота с водещ Витомир Саръиванов. Защитници на позицията ще бъдат Димитър Ковачев – Фънки от „София мюзик ентърпрайсис” и  Иван Несторов – Амебата (музикант). Срещу тях на ринга ще застанат Магдалена Желязкова – Мисис България 2003, и Диана Андреева – Мисис България 2002.

В „Рулетка” Вито, Нана и Люба Кулезич ще коментират събития от седмицата, а „Отчаяните съпруги” Даниела и Вихра ще посрещнат Калина Крумова – депутат от „Атака” и Андреа – поп-фолк певица.  Ще влезем и в дома на Велислава Каймаканова (фотограф) с видео от рубриката „Богати и известни”. В студиото ще има и коза, защо – засега остава тайна.

Във третото издание на рубрика на Мария Велкова – „Училище за красота“, ще покаже колариум – нов метод за почерняване.

В „Най-добрата майка” Ирина Сарачинова ще разкаже историята на една жена с нелека съдба, станала майка само на 15 г., преживяла в миналото си домашно насилие, а сега се бори с най-коварната болест…

В „Донитайм” ще видим Катя и Здравко от дует „Ритон”, а след тях започва „Мария в огледалния човек”. Водещата Мария Силвестър ще ни занимава по темата „НЛО”, а нейни събеседници ще бъдат специалист от БАН и популярен екстрасенс, които ще коментират въпроси около съществуването на извънземни цивилизации.