„Крадци по гащи“ оставиха водещата Таня Кожухарова „Без дрехи“!


„Крадци по гащи“ е нова пиеса, в която са набъркани Дидо Мачев и Маргарита Хранова!

Четвъртък в „Денят е прекрасен” специални гости на Ива и Васко бяха водещата на „Без дрехи” Таня Кожухарова, актьорът Дидо Манчев и певицата Маргарита Хранова. Те дойдоха в студиото на предаването, за да разкажат за проекта, който ги събира – постановката „Крадци по гащи”.

„Това е изключително забавна пиеса. Акцент е любовта и изневярата. Много е заплетена, но накрая завършва с щастлив край за всички”, издаде българският Дани де Вито – Дидо. Той добави, че за 30 години брак не му се е случвало да изневери и че при всяка възможност показва на съпругата си колко я обича, като й подарява цветя.

Марги Хранова пък разказа на Ива и Васко, че е от самото начало в „Крадци по гащи” преди години.

„Когато направихме дебюта на пиесата, ролята, която Дидо играе, тогава се играеше от Иван Балсамаджиев. За съжаление преди година той почина и ние прекратихме представленията. Инициаторът да започнем да играем отново е Здравко Попов, а режисьор е синът на Иван – Ангелин Балсамаджиев. Така се сформира нов екип, който е страхотен”, заяви тя.

Певицата допълни, че за нея е удоволствие да си партнира с Таня и Дидо, защото, освен че са невероятни актьори, са и прекрасни и мили приятели.

Таня Кожухарова на свой ред разказа за пътя, който е извървяла от НАТФИЗ до театъра и телевизията.

„Завърших НАТФИЗ през 2001 година. В четвърти курс се явих на кастинг за една постановка и така се случи, че директно от клас се гмурнах в роля. В последствие попаднах в трупата на Сатиричния театър и 5 години играх там с едни от най-големите български актьори. След като ръководството се смени, останах без работа и бях много депресирана”, сподели тя.

Чаровната водеща разказа и за първите и стъпки в телевизията, където първоначално е била поканена за един скеч в „Аламинут”, а след това й правят предложение да бъде водещ на „Без дрехи”.

„По време на снимките на  „Без дрехи” става голям купон. Влизам в ролята на лигава блондинка и се получават много забавни неща. В живота съм по-скромна и тиха”, призна актрисата.

Ива и Васко пък разказаха на гостите си за кампанията „Женени в ефир” и ги попитаха за най-хубавия им спомен от техния сватбен ден.

„Моята сватба беше изключително забавна. Беше първата вечерна сватба в Хасково. Купонът продължи до ранни зори, а много от гостите дойдоха неканени”, с усмивка си спомни Дидо.

Марги разкри, че нейната сватба е нетипична и се е състояла в присъствието на 6 човека.

„С моят съпруг направихме тайна сватба, защото родителите ми не бяха много съгласни да се омъжа за него. Направихме нашата сватба в присъствието на кумовете и една приятелка, а вечерта съобщихме на майка ми и баща ми, които в последствие се примириха”, разказа певицата.

Таня пък каза, че макар медиите вече да са я обявили за омъжена, тя все още чака предложение за брак, но за нея е по-важно да живее в хармония с мъжа до себе си.

В петък в „Денят е прекрасен” специален гост на Ива и Васко щ бъде Петър Ценков – единственият българин дебютирал и финиширал в Рали Дакар.

Запис от крадците по гащи можете да видите тук – http://www.btv.bg/shows/deniat-e-prekrasen/videos/video/1806109407