„Кралете на микрофона“ – пееш и печелиш в риалити на BOX TV

Кралете на микрофона – риалити формат на BOX TV

„Кралете на микрофона” е първото риалити предаване, което се пренася право при хората – в клубовете. Идеята е на BOX TV, единствената музикална телевизия за българска поп, рок и RnB музика. Риалити форматът е със състезателен характер. За участниците няма предварителен кастинг. Сцената е тяхна. Трябва единствено да имат достатъчно смелост да вземат микрофона в свои ръце и да изпеят любимата си българска песен. Най-добрият от всички ще бъде избран чрез гласуване. Звездата, събрала най-много гласове, ще спечели голямата награда.

„Кралете на микрофона” се провежда в 12 града. Стартът бе поставен в София навръх Хелоуин. А финалът ще бъде в Русе на 23 ноември. Досега музикалният маратон е преминал териториите на Плевен, Велико Търново, Стара Загора, Бургас, Пловдив и Благоевград. Търсенето на музикални таланти тепърва предстои във Варна, Шумен, Свищов, Габрово и Русе.

Водеща на риалити шоуто е Вяра Атова (известна с песните си „Нямам време”, “The one”, “Един миг”). Талантливата певица се грижи забавлението, танците и адреналинът да са на макс. В това може да се уверите, ако следите предавенето в ефира на BOX TV, или пък посетите Фейсбук страницата на телевизията – www.facebook.com/BOXTV .

 
По темата: , ,