Кралица на красотата разменя короната за занемарен кошмар

Кралицата на красотата за 2009 сменя съпруг, дом и начин на живот в поредното издание от „Размяна на съпруги”3

Този петък, 21 май в 15-и епизод от „Размяна на съпруги” 3 зрителите ще се запознаян със семейството на Стела Йосифова и Теодор Кунев от Габрово и семейството на Юлия Филипова и Цветко Йосифов от София.

Стела е настояща мис – Кралица на красотата за 2009 година. Короната й е още в сила. Приятелят й Теодор е безработен. Не му се налага да работи, защото се издържа от наеми. Двамата живеят без брак, познават се от деца и много се обичат. Искат да се оженят, но Стела чака Теодор да поеме инициативата. За кралицата на красотата кухнята е нейното царство, защото обожава да готви и определя себе си като добра кулинарка.

От другата страна на размяната са Юлия Филипова (27г.) и Цветко (31 г.) от София. Двамата имат две деца – Роси и Габриел и живеят с бабата на Юлия – Донка. Цветко е охранител, а съпругата му е в майчинство. Той се  влюбил в нея главно заради косата й. Двамата обикновено се карат за глупости. Юлия не е любител на чистенето и готвенето.

Попадайки в дома на Стела, новата съпруга Юлия трябва да носи короната й постоянно, да върши нещата, който прави една истинска мис – ходи по домове за сираци, да събира пари за деца и благотворителност, да извършва социална дейност. Лишена от много идеи, Юлия слага короната, взема една шапка и започва да пее в центъра на Габрово. За 2 часа, двамата с Теодор успяват на съберат 7 лева.

От своя страна миската Стела попада в семейство, където се правят трушии,

бабата живее със семейството, а условията в дома са нетърпими и занемарени.

Какво още ги очаква двете дами, какви емоции и препятствия ще преодолеят зрителите ще разберат този петък, 21 май в 19:45 часа по PRO.BG.