„Кралица на шопинга“ по ТВ7 раздава хилядарки – как и защо?

Дизайнерът Веселин Йорданов ще оценява „Кралиците на шопинга” по TV7

Новото риалити ще се излъчва от 17 септември всеки делничен ден, 17:30

Известният моден дизайнер Веселин Йорданов ще оценява кандидатките за „Кралица на шопинга” в новото риалити на TV7. Форматът тръгва в ефира на телевизията на 17 септември и ще се излъчва всеки делничен ден от 17:30. Първата задача, която Йорданов постави на кандидатките за шопинг кралица, беше да се подготвят с подходяща визия за градинско парти по случай Деня на София.

Йорданов е популярно лице в модната индустрия. В последните деветнадесет години е работил с известни и престижни марки и дизайнери като Llloyd Klein, Capasca, Rollman, GRÈS и други. От години живее и работи в модната столица Милано. Още в първите епизоди на „Кралица на шопинга” Веско ще покаже безупречен усет за стил и визия, чувство за хумор и безкомпромисна критика и съвети към избора на участничките.

Най-новото предаване на TV7 „Кралица на шопинга” сбъдва мечтата на всяка жена и превръща удоволствието от пазаруването в състезание. Всяка седмица пет решителни жени ще разполагат с три часа и ограничен бюджет от 600 лв., за да демонстрират своя собствен стил на обличане. В началото на всяка състезателна седмица избрани от кастинга пет дами ще получават обща тема, която задава определен дрескод – гала-вечеря, благотворителен бал, официална церемония и т.н., спрямо който претендентките за „Кралица на шопинга” ще трябва да се погрижат да бъдат подходящо, интересно и стилно облечени и гримирани. Всеки делничен ден по една участничка ще пазарува, като още същия ден кандидатката ще дефилира пред останалите четири състезателки. Претендентките ще бъдат оценявани с гласуване от 1 до 10 от своите конкурентки, както и от дизайнера Веселин Йорданов, който ще дава своя вот в края на състезателната седмица. Участничката, получила най-висока сумарна оценка, печели и седмичната голяма награда от 3000 лв. за шопинг.

„Кралица на шопинга” е оригинален формат на Global Agency и в България се реализира от продуцентската къща Dream Team Films. Шоуто с оригинално заглавие Shopping Monsters се излъчва още в Турция, Германия, Холандия, Русия, Молдова, Казахстан, Беларус, а от есента и в България и Украйна.

 
По темата: ,