„Кралят на тортите“ сезон 6 от TLC

„Кралят на тортите” с изкушаващо сладък шести сезон

Любимият сладкар Бъди Валастро се завръща с нови и още по-вкусни рецепти по TLC

ТLC ще направи месец ноември по-сладък от всякога, тъй като на 2 ноември, точно в 22:00 часа, любимият сладкар на зрителите Бъди Валастро се завръща с шести сезон на изкушаващото предаване „Кралят на тортите”. В него зрителите ще видят как той, семейството и целият му екип се захващат с все по-трудни сладкарски предизвикателства, които ще ни държат в напрежение през цялото време.

Първият епизод от шестия сезон на „Кралят на тортите” показват първите дни след урагана Санди и пораженията, които е нанесъл върху пекарната. Без електричество и нарастващи поръчки екипът на Бъди ще трябва да твори магията си в пълен мрак, както и да намери начин да помогне на общността си, бореща се да възстанови щетите от бурята.

Във втория епизод от поредицата Бъди ще трябва да измайстори специална торта за Робин Робъртс от „Добро утро, Америка”. Екипът изпада под огромно напрежение в стремежа си да смае от удивление зрителите и любимката им Робин. И още: Мауро прави торта за фитнес инструктор, който иска да впечатли ментора си.

„Кралят на тортите” ще се излъчва всяка събота от 22:00 часа по ТLC.

 
По темата: