Кралят щеше да е на 75 – Цецо Елвиса съживява спомена в София!

Цецо Елвиса със серия клубни концерти в чест на 75-ата годишнина от рождението на Краля

Тази година феновете от цял свят празнуват 75- ата годишнина от рождението на Елвис Пресли. Един от най-добрите имитатори на Краля на рока – Цецо Елвиса, победител от най-престижния конкурс за двойници на Легендата, провеждан в Грейсланд, Мемфис и почетен гражданин на родното място на Краля – Тупело, Мисисипи,  кани българските фенове на тази музика на незабравимо пътешествие във времето с невероятните песни на Елвис.

Цецо е подготвил серия от клубни концерти, заедно с групата си, които старираха на 8 януари, рожденния ден на Краля –  във Варна. На 17 март е лайфът, озаглавен“One night with Elvis“  в столичния пиано бар“Камино“, а на 7 април предстои най-големият от концертите, който ще се състои на сцената на“София лайв клуб“. Цецо Елвиса и групата му ще минат и през клубовете на няколко от по-големите градове в страната.

За българските почитатели едно е сигурно- музиката на Краля отново ще ги докосне и развълнува, ще ги разплаче, ще ги накара да заподскачат под бурния ритъм на вечните рокендроли. От нежните чувствени балади, които Кралят остави на милионите си почитатели – като Love me Tender , Always on my Mind, Are you Lonsome Tonight до разтърсващите взривяващи рокендроли – Blue Suede Shoes, Jailhouse Rock, Heartbreak Hotel, Hound Dog …

Виж Цецо Елвиса на бала на СУ:

 
По темата: