Красавица с тумор на гръбначния мозък разплаква „Предай нататък“

Виктория Петрова помага на Предай нататък да сбъдне поредната човешка мечта

В следващия епизод на „Предай нататък” тази събота, 23 ноември, от 20.00 часа герои отново ще бъдат познатите ни Дони и Божидар, за които Наталия разказа в началото на месец октомври. От първото участие на двете братчета в предаването, настъпват редица положителни промени в живота им, за които ще разкаже всеотдайната им майка  Диана. Още една изключително емоционална изненада очаква двете деца.

Следващият герой в предаването е 26-годишният Любо, който страда от аневризма. За да се възстанови младият мъж е необходима сложна операция, средствата за която се оказват непосилни за семейството му. Сестрата на Любо предприема благотворителна инициатива по набиране на необходимата сума – с помощта на 11 български художници организира благотворителна изложба. Любимата телевизионна водеща на Любо – Виктория Петрова, също се включва в благородната кауза. Какви изненади очакват още младия мъж, ще разберем тази събота от 20.00 часа.

В съботното си издание „Предай нататък” ще разкаже и драматичната история на красивата Вержи от София, която страда от тумор на гръбначния мозък. Приковано от болестта си, младото момиче не е излизало от дома си в продължение на цели седем години. Вержи губи най-добрата си приятелка, а нейната майка, разтърсена от личната си загуба и съпричастна към тежката съдба на Вержи, се обръща към екипа на „Предай нататък” с молба да сбъднат най-голямата мечта на прикованото към леглото момиче – отново да излезе навън и да види небето. Какво още ще види Вержи, зрителите ще видят в събота вечер по bTV.

Гледай видео запис от предаването онлайн