Краси Аврамов чупи нокът в Украйна, става звезда

Краси Аврамов „проля кръв“ в Украйна, но „счупеното носи щастие“

Известният наш изпълнител току-що се върна от 20-дневно турне в Украйна, организирано от Община Кировград и украински бизнесмени и депутати.

Веднага с пристигането си в Киев обаче, Краси непредпазливо бързо затворил вратата  на автомобила, с който бил посрещнат, и сам се наранил. Наложило се веднага да му направят операция и да отстранят парченце от нокътя на пострадалата ръка.

С превързан пръст дал първото си телевизионно интервю. Мениджърът му от руска страна – Олександър Непомящий помолил операторите да не снимат ръката, без да предупреди Краси, но певецът сам се „похвалил” с премеждието.

„Взе да ръкомаха като лебед пред камерата!..”, смее се Непомящий, но признава, че „пролятата” на украинска земя кръв си е струвала, защото за кратко време Краси влязъл в новините и музикалните сайтове, и дори започнали да го разпознават по улиците на Киев. Същото се случило и в Кировград, където изпълнителят дал голям концерт. Публиката станала на крака и го приветствала с бурни аплодисменти и бис. Не закъсняла и поканата за турне през есента.

Мениджърът му смята, че стилът на Краси удивително много допада на украинската публика и че е много вероятно там да издадат и книгата му „Между два свята”.

„Интересът към Краси е толкова голям, че хората сигурно ще искат да научат и повече за него. Особено девойките! Скачаха на тумби за автограф. Жалко, че турнето на Краси съвпадна с „Евровизия”, на която се яви нашата Мика. Исках да ги запозная. Между двамата има много общо. Освен, че са млади, красиви и талантливи, и двамата са живяли в Лос Анджелис. Но, ще ги запознаем следващият път!”, казва Олесандър Непомящий.

Той е бивш украински депутат от новото време, а в миналото – известен музикален мениджър. От 13 години живее на два дома – един в Киев, и един във Варна.

„Обичам морето и музиката. Това са двете неща, които най-много обичам” , казва той. – „Ето защо, когато чух Краси, просто не можах да повярвам, че съществува такъв човек, който отново може да ме накара да се върна в бранша не само като ценител, но като мениджър. Щастлив съм, че се запознахме – имаме дръзки планове за няколко континента!”, казва украинският мениджър на Краси.

Човекът-глас самият вече си е в България и заедно с екип на в. „Стандарт” подготвя  промоция на книгата си на български. След нея се готви за заминаване в Чикаго, по договор за концерт и евентуално – сключването на нов продуцентски договор за шоу-програма в щата Аризона.

 
По темата: