Краси Радков „изплези език“ при тренировките за куикстеп

Краси Радков, омаломощен от куикстеп тренировките, призовава към здравословно хранене

Наско Сираков ще коментира танците на звездите в неделя

Куикстеп, фокстрот и джайв ще танцуват тази неделя от 20:00 ч. звездите на Dancing Stars. Нетрадиционни превъплащения и театрално поствени танци ще видят зрителите. Куикстепът на комика Краси Радков ще го превъплати в стилен американски джентълмен. Басунчето ще е основна част от хореографията на актьора и то ще играе ролята на негова дама в част от танца.

Дали отново този образ ще предизвика уникални комични моменти на сцената, зрителите ще видят още тази неделя. Междувременно, репетирайки усилено за шоуто и омаломощен от динамиката на куикстепа, Краси призова младите хора: «Спортувайте, хранете се здравословно и пак спортувайте».

Венета Харизанова и партньорът й Илиан Чакъров ще представят техния слоу фокс, като на сцената на Бродуей. Венета – благосъстоятелна дама от висшето общество ще подаде ръка на фалирал бизнесмен и ще му помогне отново да се превърне в истински джентълмен.

Графа и партньорката му Юлия репетираха усилено куикстепа си за неделя. Доброто им настроение и забавление по време на репетициите не беше помрачено дори от факта, че и двамата бяха болни и без гласове. Самата Юлия сподели, че краката на Влади са се оказали доста бързи всъщност.

Аксиния пък ще пренесе зрителите в кабаретната атмосфера на 40-те години в САЩ. Тя и партньорът й ще трябва да танцуват фокстрот, а певицата дори ще изпълни парче от филма „Кабаре”.

В неделя специалните гости коментатори в Dancing Stars ще бъдат Наско Сираков, Андрей Баташов – един от участниците в първия сезон на шоуто и Ива Екимова. Дали обаче г-жа Раева и г-н Сираков ще бъдат на едно също мнение, коментирайки изпълненията не звездите, зрителите ще видят тази неделя в шоуто.

Утре вечер на сцената на Dancing Stars Графа ще изпълни новото си парче „Оставяш следи”. Клипът на парчето е заснет само за една седмица и ще бъде представен официално на 11 ноември.

Кого обаче ще видим тази събота на елиминации? Миналата седмица зрителите пожелаха шоуто да напусне Тодор Кирков и пощадиха Аксиния и Мадлен Алгафари. След ефектните еротични танци обаче не е ясно към кого зрителите ще бъдат безпощадни.

Според онлайна вота в сайта на шоуто отново психоложката и сексапилната певица са с най-ниски проценти. Венета Харизанова също не е подкрепяна особено, въпреки че ясновидката Ивелина Христова тази седмица в «Денят е прекрасен» прогнозира, че именно тя ще спечели титлата „Кралица на бала”!

 
По темата: