Краси Радков танцува: в една анкета го гонят, в друга – победител!

Двойките финалисти в Dancing Stars стават ясни в събота вечер

Краси Радков води в анкетата за последна изгонена двойка, в анкетата за победител – пак на върха!

Предстоят последни елиминации в събота вечер на сцената на Dancing Stars преди големият финал на 14 декември, понеделник от 20:00 ч. Само два дни преди това една двойка ще танцува за последен път в шоуто.

След роднинските танци миналата седмица Годжи и Етиен заеха челните позиции, а в дъното на класирането са Аксиния и Мадлен. Каква ще бъде съдбата на двете дами и дали те ще се борят, за да танцуват на финала – всичко е в ръцете на зрителите.

Аксиния е обнадеждена и смята, че след като е танцувала на толкова елиминации досега в шоуто, отново ще премине и ще стигне до финал. Красивата брюнетка дори споделя, че не е очкавала да бъде полуфиналист. Тя и партньорът и Стоян не правят нищо на всяка цена, каза още певицата. За него тя откровено заяви, че му е изключително благодарна за търпението и го определи като един от най-близките й приятели в последно време. В събота вечер в шоуто тя ще изпълни и последното си парче «Новата пепеляшка».

На въпроса дали е очаквала да стигне до полуфинал Мадлен Алгафари отговори така: «Вярвах, защото съм амбициозна, на мен само ми дай летва, за да скоча». Тя сподели още, че има огромно желание да е финалистка и заради партньора си Александър, чийто живот е танцът.

Спрягани за едни от най-добрите танцьори в шоуто, Бианка и Етиен също дадоха своите коментари само на крачка преди финала. Бившата гимнастичка сподели, че е спокойна и не е напрегната преди елиминациите. За шоуто тя разкри, че за нея то е било едно голямо емоционално преживяване. Въпреки изморителните тренировки, през които е преминала и дори една по-сериозна контузия, тя е намерила много приятели в Dancing Stars: “Мислех си, че последното хубаво нещо, което ми се е случило, е Световното първенство преди точно 20 години в Сараево и не смятах, че нещо толкова хубаво ще се повтори отново».

Етиен и неговата партньорка Ива пък нямат болни амбиции. «Не е важно да си най-силният или най-умният, а най-приспособимият», сподели той за участието си в шоуто. «Не съм имал очаквания, че ще стигна до тук, предвид че има по-млади звезди в шоуто», каза още шоуменът.

В специална анкета на сайта на шоуто www.dancingstars.btv.bg на въпроса “Кой искате да си тръгне в събота” – 31% от далите своят вот посочват Краси Радков и Елена Илиева. В онлайн вота отново в сайта на Dancing Stars той пък е фаворит на зрителите с 21.89%. Дали един от най-смешните хора в България е възможно да бъде елиминиран само на крачка преди финала или ще се бори за титлата Крал и кралица на бала, ще стане ясно в събота вечер.

 
По темата: