Красивата Стела Йосифова е прикована на легло в болница

Кралицата на красотата Стела Йосифова в болница

Изящната външност на Кралицата на красотата Стела Йосифова е пострадала сериозно, информират от кастинг агенция “Уеб Моделс”. Опасната грипна епидемия, обявена преди седмица в Габрово, тръшна на легло и най-красивата габровка, спечелила наскоро титлата Best Model на световен конкурс в Доминикана.

Стела загуби цели 7 килограма от теглото си вследствие тежко заболяване. Тя бе настанена за лечение в габровска болница. За щастие опасенията за страховитата диагноза „свински грип” бяха разсеяни от лекарския екип. Грипът на Стела е „обикновен”, но в много тежка форма. Тя премина сериозно антибиотично лечение и в момента се опитва да стабилизира здравословното си състояние.

За щастие г-ца Йосифова се възстановява бързо, приема само здравословна храна, пие много витамини и планира да започне да спортува, за да възвърне добрата си фигура.

“Стела беше избрана за рекламно лице на родна марка бельо и заради заболяването й се наложи да отменим рекламните снимки за каталога”, сподели Йордан Йосифов, собственик на кастинг агенция “Уеб Моделс”.

 
По темата: