Край на Италианската булка по bTV и онлайн – финал, последни епизоди 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177

171 серия
Елоиса разкрива бурното си минало!

Елоиса признава пред Серхио престъплението, което е извършила преди години и разкрива как се е превърнала в убийца на Максимо. След това признание, тя освобождава съвестта си от тежестта, която я е измъчвала години наред.

Педро прочита резултатите от ДНК теста. Най-накрая Фиорела научава, че Сантино е нейния истински баща и страхът двамата да са брат и сестра изчезва.

Соня получава покана да пее. Това е завръщането към артистичната ѝ кариера, за което е мечтала. Тя толкова силно иска да прави това, което най-много ѝ харесва.

Джана е принудена да напусне ранчото Анхелес, за да влезе в болница. Здравословното ѝ състояние е много деликатно и има нужда от професионални грижи.

172 серия
Педро замисля една лудост!

Педро се чувства ужасно, защото не може да помогне на Джана. Любовта му към Фиорела е токова голяма, че е готов да жертва живота си, стига тя да е щастлива.

В същото време, Гаел се страхува от най-лошото. Времето не е в тяхна полза и единствената надежда е много скоро Джана да бъде оперирана, за да спечелят време и да намерят съвместим донор.

Фиорела се извинява на Виторио и му благодари за подкрепата, която ѝ е предложил. Все пак благодарение на него, тя се е запознала с Педро – истинската ѝ любов, и е намерила биологичните си родители.

173 серия
Роксана – бременна!

Роксана получава резултатите от медицинските изследвания. Изследването за анемия може да сочи някакъв проблем, но той не е сериозен, защото с подходяща диета може да се контролира. Истинската уплаха идва, когато научава, че е бременна. Скоро тя и Бенито ще станат родители. Как ли ще реагират Роксана и Бенито на тази новина?!

Освалдо е определен за новия президент на А Корп. Неговата задача е да поеме юздите на компанията и да се опита да я спаси. Семейство Анхелес се сблъсква с доста труден момент – може да се наложи да обявят фалит всеки момент.

Виторио съобщава на Диана, че случаят ѝ е затворен – доказано е, че тя е била просто една жертва на Анибал. Тя излиза на свобода и няма търпение да види сина си.

Джана разкрива пред Гаел голямата любов, която изпитва към него и изказва желанието си да стане негова съпруга. Дали Гаел ще изпълни мечтата на Джана?!

174 серия
Джана и Гаел се женят!

Гаел се страхува, че времето на Джана изтича и няма да може да изпълни мечтата ѝ да се оженят. За изненада на всички, той решава да ѝ предложи брак и да се съберат пред Бог в параклиса на болницата.

На обикновена, но много романтична церемония, двамата се заклеват във вечна любов в присъствието на близки и родини.

Роксана се изправя пред трудното решение дали да даде детето си за осиновяване или да го отгледа с Бенито и да създадат семейството, за което толкова мечтае. Какво ли решение ще вземе?!

С голям гняв и без нещо, което може да направи, Освалдо съобщава на Елоиса, че А Корп е фалирала и всички усилия да спасят семейната компания са били напразни.

175 серия
Роксана взема съдбовно решение!

Педро не издържа да гледа страданията на голямата си любов и взема рисковано решение да се самоубие, за да предложи своето сърце на Джана.

Притеснена от странното поведение на сина си, Пилар разговаря с Фиорела, за да разбере какво се крие зад изненадващото сбогуване на Педро.

Докато размишлява за своята бременност, Роксана си спомня голямата любов, която е получила от Хоакина и взема съдбовното решение да задържи детето – тя вярва, че ще бъде по-добра майка за детето си.

Елоиса присъства на представянето на Соня, която е доста изнервена, докато чака съпруга си, за да започне музикалното представление. Но се случва ужасна катастрофа, когато колата на Освалдо и Гаел се блъска. В резултат на това и двамата са тежко ранени.

Джана е подложена на операция. Пулсът ѝ започва да отслабва – колко време ще издържи сърцето ѝ преди спре завинаги?!

176 серия
Финалът – първа част!

В отчаян опит да спаси Джана, Педро взема пистолет и го насочва към себе си. Изпълнен със страх и под въздействието на алкохола, той започва да халюцинира, че дядо му Максимо е при него… Чува се изстрел и Фиорела се отчайва, но Педро отваря вратата и тя вижда, че той е вън от опасност.

Парамедиците се опитват да спасят Освалдо и Гаел след тежката катастрофа, която претърпяват.

Педро признава на Фиорела, че е искал да се самоубие, за да сложи край на проблемите, но е преосмислил решението си и е приел, че трябва да бъде до нея, за да я подкрепя и в добро, и в лошо.

Докато Джана е в операционната зала, Соня получава ужасната новина за катастрофата, която са претърпели съпруга ѝ Освалдо и Гаел. С голяма болка научава, че единият от тях не е оцелял.

Освалдо и Гаел пристигат в болницата, но и двамата са изгубили много кръв.

Дълги и трудни моменти следват в болницата. Фиорела и Педро са неспокойни от изхода на операцията на Джана.

В същото време, Федерика планира как да избяга от затвора и да продължи с отмъщението си. Целта ѝ е да унищожи окончателно семейство Анхелес. Тя получава документите за наследството…

Дали ще осъществи Фиорела желанието си да се завърне в Мартеа и да се омъжи за своя приказен принц?!

Дали Федерика ще успее да унищожи семейство Анхелес?!

Как ли ще приключи тази романтична и незабравима любовна история?!

177 (последна) серия
Финалът – втора част!

Освалдо и Гаел са на крачка от смъртта.

Лекарят съобщава на Фиорела, че са намерили донор за сестра ѝ. Обяснява ѝ, че се е случила тежка катастрофа с двама младежи, но единият не е оцелял.

Сестрата на Фиорела е вън от опасност, но все още не знаят името на донора. Пристига Гаел в инвалидна количка и се събира с любимата си. За нещастие, Освалдо не е оцелял след катастрофата.

Фиорела и Педро ще се женят в Италия.

Федерика успява да избяга от затвора и пристига в къщата, където Фиорела, Педро и цялото семейство празнуват новината за сватбата. Федерика полива с гориво наоколо и пали запалка… Педро открива Федерика и ѝ се противопоставя. Полицията пристига точно на на време, за да я задържат – преди да е предизвикала пожар.

Фиорела и Педро пристигат в Италия, за да се оженят.

Като сватбен подарък, Педро купува къщата, в която е израснала Фиорела.

Фиорела нарича Хулиета „мамо“ за първи път.

Фиорела и Педро се изправят пред олтара и се заклеват във вечна любов.

С традиционна италианска музика, танци и типичен италиански купон, всички отпразнуват брака им. Изненадващо се появяват маричаи по улиците на Италия, а небето се изпълва с фойерверки. Мексиканците не могат да пропуснат тази голяма нощ.

Най-щастливата двойка в Италия се качват на кораб и се отправят към своя меден месец… Фиорела изненадва Педро с новината, че е бременна.

Минават седем години…

Елоиса Анхелес пише писмо на Педро, за да му разкаже как е и да го увери, че се е научила да бъде щастлива без да гледа към миналото.

Фиорела дава уроци по испански в Италия, където Педро е предпочел да живее и да създаде семейство.

Фиорела и Педро са много щастливи с децата си – едно момиче и едно момче.

Край!

Гледай видео запис от сериала – тук или тук

Инфо: Telenovella-bg.com