Край на Стая 309 по Диема фемили и онлайн – финал, последни епизоди

В последните епизоди на „Стая 309″ напрежението между Ляле и Онур взима връх, но точно бившата му спасява брака им.

Планът на Бетюл да разкрие тайната на племенника си успява. Ляле и майка й пристигат в залата, където ще празнува Дуру. Виждат как детето прегръща майка си и баща си. Ляле е наскърбена напълно, връща пръстена на мъжа си и с майка си напуска партито. Бетюл сияе – планът й е успял! Йълдъръм. не иска да загуби жена си. Нахлува в дома на тъщата, но Ляле е непреклонна. Младият мъж търси помощ при разпътния Иълдъръм. Тъст му обещава цялата си помощ Ляле отива да си събере багажа. Мъжът й я чака, за да разкаже цялата история около Дуру и Озге. Ляле остава ледена пред сълзите на любимия.

Иълдъръм и Фикрет отиват при Сонгюл за помощ да съберат младите. Тя отказва и Нюню й признава, че баща й се е правил на болен през цялото време. Онур отива да живее при баджанака и тъста. Бойната Филиз обаче е спасението на любовта в„Стая 309″. Разкрива виновницата за поредната интрига.

Йълдъз и тъста са готови за важна среща – младият мъж ще връща пръстена на жена си. Озге му казва, че ще си заминат с Дуру в Измир. Иълдъз моли снаха си за прошка. В крайна сметка Озге отива в цветарницата и споделя със съперницата си, че Онур обича майката на сина си.

Филиз принуждава Бетюл да се закълне, че ще спре с интригите. Ерол застава на страната на баща си и жена си Шади дори е готов да се разведе и тя се примирява със загубата. Баджанаците съвместно гледат да успокоят Ляле. Онур напуска тъста и жена му се прибира в общия дом. Там ги чака стая пълна с цветя. Иълдъръм и Сонгюл се сдобряват.

Най-изненадващо от всичко е помъдряването на Ерол. Пред баща си и чичо си се извинява на Онур и се отказва от борбата за наследството. Щедрият му братовчед приема извиненията и го моли да остане в холдинга, за да работят заедно.

На финала на „Стая 309″ Ляле и Онур събират голямото си турско семейство – щастливи и сплотени, както никога преди.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net