Криско пише книга, докато работи за дете

Хитмейкърът Криско е готов за деца и се вижда като млад татко.

„Човекът до мен е на същата позиция. Виж, това със сватбата вече не го разбирам, за мен е остарял метод – да събереш 500 души, от които познаваш 50…Не е за мен.“, сподели за Нова тв рапърът.

Освен за голяма крачка в личния си живот израсналия в Габрово талант е готов и да маркира 10 години на сцената с автобиография. Книгата се казва „Пътят нагоре“ и събира любопитни факти от личния живот на изпълнителя, срещите му с колоритни породи хора по участия, изповеди от най-трудните му моменти, сред които и старта в София без пукната стотинка.

„За разлика от други известни хора, които ползват редактор, аз си я пиша сам. Имам човек, който следи за пунктуацията и правописа, но всяка дума си е моя, не пиша под диктовка. Обикновено хората пускат такива четива в залеза на дните си, а аз нямам още 30. Ще взема на всеки 10 години да изкарвам по една книга.“, намигна закачливо Криско.

От есенния тв сезон той ще се завърне зад скамейката на X Factor като ментор.

„Фактите говорят, това е единственото музикално предаване, от което на сезон излизат поне по две звезди. Това са хора, които изкарват пари с таланта си и се забавляват. Много е важно обаче да бачкат здраво и да не се самозабравят, защото големия екип, който ги обгрижва, обикновено си отива с края на формата.“, съветва Криско.

Инфо: Агенция Монитор

 
По темата: ,