Криско се самовъзпя в „На никой не робувам“ – видео

Криско с песен за предястие

Гледай видеоклипа онлайн

Хитмейкърът Криско зарадва феновете си с най-новата си самостоятелна песен, която носи екстравагантното име „На никой не робувам“. Песента излиза едновременно и с видео клип, заснет между закачалките на невзрачен магазин. Във видеото има и кадри от клубове в Русе и София.

В припева е семплирана фраза от песента „И ти не можеш да ме спреш“ на Криско, Миро и Дивна с леко изменен текст. Странно впечатление прави фактът, че в части от текста Криско говори за себе си в трето лице, което звучи доста грандоманско. „Виждам много хора, но търся един – човекът, който ни кара да не заспим, той е Криско бийтс“.

Клипът е заснет от Bashmotion, а музиката, текстът и аранжиментът са дело на самия Криско. В клипа на „На никой не робувам“ има голямо присъствие на сноубордисти, както и изобилие от дрехи.

„Това е един подарък към рап феновете, защото парчето е с по-хард инструментал и целта му не е радио и телевеизия, а манията към хип-хопа“ – каза Криско.

Криско също така добави – „Приемете го като предястие към песента през май, която ще има визия от Радостин Събев – Шошо“.

 
По темата: