Криста и Бате Сашо – горещите звезди в ефира на ORV тази седмица

И още: интервю с Незнайните от Крайните в неделя

През 2010г. едно от музикалните събития в сферата на поп музиката ще бъде излизането на музикалния пазар на дебютния албум на Криста. Момичето, което покори видео каналите и радиостанциите с първия си хит „Това, което искаш“ сега се радва и на голям успех с втория си самостоятелен сингъл „Имам„.

Пред екипа на Радио ORV тя разкри, че е много щастлива от факта, че вече има свои виждания и идеи за музиката, която ще прави и ще включи в дебютния си албум. Кога ще види бял свят и как изобщо Криста се качи на музикалния подиум, можете да разберете в интервюто й за предаването „Без граници” на 27 януари от 17ч. в ефира на Радио ORV.

Виж Криста – „Имам”:

В петък традиционно в ефира на младежкото радио се обръща повече внимание на киното. Така ще бъде и през тази зимна седмица. Очаква ви едно нестандартно издание на „25-ият кадър” със специалното участие на Зорница-София (режисьорката на филмите „Мила от Марс“ и „Прогноза„).

Какво ново около нея, има ли смисъл да се прави българско кино при положение, че държавата с всяка година намлява парите за култура и в частност за кино, разберете от самата нея на 29 януари от 19:00ч.

Навън може да е студено, но неделя винаги е била гореща. Така ще е и тази седмица (31.01.2010г) благодарение на предаването ЖЕГА (20ч.). За това ще допринесат както добрата музика, така и две горещи интервюта.

В първата част на предаването ще имате възможността да чуете неизлъченото на 24 януари интервю с Незнайните от Крайните, които промотираха албума си „Нито ден без следа“. Във втората част ще чуете интервюто с Бате Сашо, който също ще представи новия си албум „Без връзки”.

Виж  Бате Сашо – „Горе главата”:

Слушайте МЛАДЕЖКОТО РАДИО ORV на адрес: http://www.radioorv.com/all.m3u
Посещавайте официалната интернет страница на ORV MEDIA:  http://www.orvmedia.com

 
По темата: