Криста представи клипа към дебюта си – „Това, което искаш“


КРИСТА представи видеото към дебютния си сингъл „Това, което искаш”

Първият талант на лейбъла „Стерео стая” – Криста, представи видеото към своя дебютен сингъл „Това, което искаш”.

Официалната промоция се състоя на 30.09.2008 г. в клуб Ялта. По време на събитието лично Мария Илиева – създател на лейбъла на „Новата българска музика” разказа за концепцията, стиловете и новите артисти, които предстои да бъдат продуцирани от музикалната компания.

С нескрито възхищение гостите – известни лица от българския музикален и шоу бизнес, артисти и медии, аплодираха изпълнението на Криста, която бе неотразима в специално избраната за нея рокля от г-жа Паола Апси.

Всички останаха очаровани от видеото, което прави впечатление с изискана стилна визия. Лентата е заснета от режисьора Валери Милев, а оператор на продукцията е Мартин Чичов.

Концепцията на видеото включва два различни декора – единият в урбанистичен стил, а вторият – в класическо бялo. Тази идейна реализация кореспондира пряко с посланието на самата песен, която носи много настроение и енергия, благодарение на хармоничната комбинация от соулфул поп с „old school” елементи и тяхното съвременно звучене.

Стилът на песента намира ясно отражение и в стайлинга на певицата. Хореографията за видеото е дело на Маргарита Будинова („M Dance”).

Екипът на „Стерео стая” поднесе специален подарък за гостите на събитието – мултимедиен компакт диск с българската версия на видеото към „Това, което искаш”, радио версия на песента, както и R’n’B ремикс, подготвен за Криста от култовия DJ Doncho.

Бонус към подаръка бе и включеният в диска мейкинг, съдържащ уникални кадри от подготовката на екипа и младата певица, както и от самия работен процес.