Кристалина Георгиева прави концерт в помощ на Хаити – БНТ излъчва!

ВСИЧКО Е ЛЮБОВ в помощ на децата от Хаити – първото събитие на еврокомисар Кристалина Георгиева


МОДЕРЕН ТЕАТЪР и БНТ ви канят на благотворителен концерт и чаша вино

БНТ ще излъчи директно на 14 февруари от 17,30 до 18,30 ч. благотворителния концерт ВСИЧКО Е ЛЮБОВ на Модерен Театър под падтронажа на г-жа Кристалина Георгиева с цел събиране на повече средства и чрез смс в помощ на децата от Хаити.

По време на концерта ще се проведе пряко включване по скайп – разговор с българката отказала евакуация и останала да помага в бедстващата страна – Ралица Константинова.

Ще бъде излъчено и обръщение на българския комисар по въпросите на международното сътрудничество, хуманитарната помощ и реагирането при кризи г-жа Кристалина Георгиева.

Звездите на Модерен Театър – Искра Ангелова, Стефания Колева, Иван Радоев, Иван Бърнев, Маргита Гошева, Кристина Янева и Явор Бахаров, както и младите актьорски попълнения Ованес Торосян, Благой Бойчев, Ивайло Драгиев и Милко Йовчев и  Асен Блатечки, ви канят на този благотворителен концерт с чаша вино в деня на влюбените 14 февруари.

Това е и последният ден, в който изпращайки смс на номер 1255 на БЧК можем да дадем своята помощ на нуждаещите се деца в Хаити.

На сцената на Модерен Театър за вас ще пеят Дони и Нети, Миро, Сигнал, Милена и Ревю, Насекомикс, Free Will Society, Вяра Пантелеева, Мишо Шишков, Борислав Бояджиев и Гришата Георгиев от „Нощни птици”, тенорът Антонио Патарузлиев, Георги Дюлгеров, Ели Раданова и Деница от „Мюзик айдъл”, а ще танцуват Studio Dance Zone.

Любовта чака зад ъгъла на бул. „Евлоги Георгиев“ и ул. „Върбица“! В Модерен театър.

 
По темата: , , ,