Кристина и Константин – пий един кървав „Коктейл в събота вечер“!

Интервюто няма да започне, преди да оправят шалчето на водещия!

Тази събота (15 май) Кристина и Константин Вампила са специални гости на „Коктейл в събота вечер”.

Авангардните дизайнери ще разкрият начина си на живот, ще ни кажат има ли вампири и ще чуем какво най – много ги дразни в България.

Още в самото начало Кристина ще даде съвет на водещия Методи Тодоров, как да оправи шала си, за да бъде по – оригинален и изглеждащ ефектно.

Освен това мениджърът на Luxe agency – Илиян Цветанов ще ни предложи дамски грим, като ще демонстрира тънкостите върху лицето на продуцентката Людмила Петрова.  Дни прди абитуриентските балове, Илиян ще ни покаже и оригинални тоалети за дамсаката част, заедно с Бети Методиева.

В новинарската рубрика ще научим защо се скараха Азис и Коце – новина номер 1 тази седмица и ще видите интересни снимки на лицата на новините на БНТ.

В предаването ще видим и един нетрадиционен образ на водещия Методи Тодоров, който ще се появи с руса дълга коса, а накрая на бретона ще има и оранжева пеперудка. Защо е избрал да бъде такъв? Дали няма да поиска да бъде втория Азис и оттук нататък така ли ще води предаването ще видим тази събота.

Гледайте предаването по ТВ Своге и части от него в сайтовете slusham.com и ekrana.info, а също и в профила във фейсбук – КОКТЕЙЛ ВЕЧЕР.

На снимката: Константин и зад него – Методи Тодоров