Кристо в „Под прикритие“ 2 – и Бойко Борисов гледа! /снимки/

„Под прикритие 2” стартира  в ефира на БНТ1 и на специално събитие в клуб „Планет”

И певецът Кристо влиза в „Под прикритие”

Вчера на специално събитие бе даден стартът на втория сезон на сериала на БНТ и СИА – „Под прикритие”. На премиерата присъстваха министърът на културата Вежди Рашидов, американският посланик Джеймс Уорлик екипът и актьорите на продукцията, партньори, официални гости. Специалната прожекция не случайно беше в клуб „Планет” – мястото, където се събира компанията на Джаро и са заснети важни сцени от сериала.

Гостите на премиерата имаха възможност да гледат първия епизод на сериала в HD формат. Министър-председателят Бойко Борисов подчерта, че „Под прикритие” е върнал българското кино във времето, когато то е имало успехите на сериала „На всеки километър”. Премиерът допълни, че всеки спестен лев отива в помощ на българските кино продукции. За първи път има прецедент в българското кино: „Под прикритие” показа мускули пред света и посочи какъв трябва да е пътят на българския филм”, каза министърът на културата Вежди Рашидов. „Изключително съм радостен, че има толкова много хора, които подкрепят киното и културата” – беше краткият коментар на продуцента Димитър Митовски.

Във втория сезон на сериала интригата се заплита още повече, появяват се нови лица, напрежението расте, а всичко това зрителите ще видят отново следващата неделя, само по БНТ1.

Относно програмното позициониране на сериала „Под прикритие”2

Събощение на БНТ:

Във връзка с публикации и постъпили сигнали на зрители, че сериалът „Под прикритие”2 е програмно позициониран в неподходящ времеви слот, Българска национална телевизия обръща внимание, че интерпретираната информация не е обективна.

Моля да имате предвид, че първият сезон на „Под прикритие” стартира в неделя, 17 април 2011г., след предварително проучване на аудиторията. Според него в неделя вечер зрителите предпочитат да гледат качествена българска продукция, която до тогава нито една телевизия не беше предложила. Ето защо БНТ не само се съобрази с изискването на аудиторията, но и успя достатъчно добре да разработи този програмен слот, в рамките на премиерния сезон на „Под прикритие”. БНТ първа позиционира български сериал в неделя вечер и ще продължи да бъде коректна към зрителите си, като излъчи и втория сезон на сериала в същия часови пояс.

Медийната платформа на БНТ е ефективна, а програмната политика е публична, широко достъпна и съобразена със зрителските препоръки и желания, което позволява на Обществената телевизия да затвърди имиджа си на национален лидер и „телевизия на зрителя”.

(край на съобщението)

Кристо – лошото момче на Джаро

В един от новите епизоди на „Под прикритие” зрителите ще видят певеца Кристо в ролята на лошо момче от страната на Джаро, което се занимава с незаконен бизнес. Изпълнителят  си партнира с главния герой в сериала Ивайло Захариев – Мартин, Захари Бахаров и Александър Сано.

„Зрителите ще станат свидетели на напрегнати сцени и абсолютно неочаквани обрати”, споделя Кристо.

Как се развиват събитията ще разберете в следващите епизоди на „Под прикритие” по БНТ.

След като доказа таланта си като актьор в десетки американски продукции, певецът ще изяви себе си и в българската лента. Той призна, че се чувства добре в ролята си и актьорската професия му харесва, така че ще я развива активно и занапред.

Кристо завършва Franklin & Marshall колеж в Ланкастър, Пенсилвания  със специалност актьорско майсторство. Участва в над 50 училищни пиеси, а по-късно стартира и филмовата си кариера, като се снима в различни продукции. Някои от филмите, в който Кристо играе са “Vampyre Nation”(2011), “Deadly Decent”( 2010), “Supertanker”(2010), “Yeren”(2010), “Morlocks”(2010)  и други.