Крум и Ани Хоанг – „Целувай и хапи“, премиера от Планета

Крум и Ани Хоанг представят дуета си „Целувай и хапи“

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=yeJBweuK8kU

Крум и Ани Хоанг представят дуета си „Целувай и хапи“  в ефира на Planeta HD. Песента е по музика и аранжимент на Светослав Лобошки, текстът е на Йордан Ботев. Видеото е реализирано от Люси Иларионов.

Идеята за съвместната песен идва преди месец, когато Люси кани Крум да се включи в проекта. „Не познавах Ани лично, но усетих, че между нас като изпълнители ще се получи химия и приех поканата“, споделя Крум. Двамата записват песента и два дни по-късно тръгват за морето, където да заснемат кадрите. Изпълнителите си допаднали изключително много и дори не им се наложило да играят роли, защото били абсолютно себе си по време на снимките. „Надявам се хората да усетят положителния заряд, който носи самото видео и песента“, допълва Крум.

В „Целувай и хапи“ зрителите ще видят за първи път сцената, от която бяха разпространени снимки с голите Ани Хоанг и Крум. Новото е, че секунди преди интимността, има и кадър с облекчаващия се Крум.

Въпреки „миризливия“ момент, режисьорът обещава красива сцена, която е логично продължение на целия сюжет. „Не е важно какво говорят за мен, важното е да говорят всеки ден“, пък е единственото, което споделя Ани Хоанг по повод множеството коментари от изминалата седмица.

 
По темата: