Крум – „И да пишат, че съм гей“ /видео/ – скоро и по Планета ТВ

Дни след като се завърна от успешно участие в „Сървайвър – Камбоджа“ Крум представя дългоочакван проект. Първоначално хитът бе с име „16 сантиметра“. Макар и незадоволителният размер да присъства в текста на парчето, певецът избра друга фраза за заглавие – „И да пишат, че съм гей“.

Очевидно през 2014-а Крум ще се опитва с дела да оборва тезата, че е гей. Първо представя „мъжкарско парченце“, с което иронизира всички слухове по негов адрес. После ще блесне като смелчага в „Сървайвър“ по bTV и ще стигне до финал – каквато информация вече изтече.

Клипът към „И да пишат, че съм гей“ е заснет преди риалити ТВ изявата на Крум. Същата засега е забулена в мистерия, тъй като „Сървайвър“ ще гледаме по bTV чак през есента.

Крум се прибра в България след като близо три месеца отсъстваше от страната. Изпълнителят отпътува от родината си още в първите дни на 2014 година. Въпреки липсата му от музикалната сцена, той споделя, че причината всъщност да си позволи такова дълго пътуване, е реализиране на проект. „Съгласувах с моите продуценти това отсъствие и сега се завръщам с нови сили и много щастлив“, споделя Крум.

Изпълнителят разкри, че е изключително впечатлен от всичко, което е срещнал по света.

„Няма нищо по-хубаво от това да се докоснеш до нови места, да срещнеш нови хора и да откриеш нови приятели“, допълва певецът.

Но най-хубавото, според него, е завръщането на родна земя.

По ирония на съдбата Крум заяви на 2 април, че има готови няколко проекта, но все още има нужда от време, за да се възстанови от пътуването.

„Не бързам да пускам песен, по-скоро нямам търпение да се срещна с публиката“, призна певецът. Но ден по-късно бе изненадан с „нелегална“ премиера на „И да пишат, че съм гей“ във VBOX7. „Представям ви официалното име на песента с видеоклипа, който така и иначе изтече. Приятно гледане“ – написа Крум във Фейсбук веднага след пиратската видео публикация.

От следващата седмица Крум подновява клубните си изяви, а първи с него ще се забавляват феновете в Пазарджик.

Крум – И да пишат, че съм гей /официално видео/

Частично е използвано инфо на Planeta.TV